De fietsrouteplanner wordt mede mogelijk gemaakt door de Fietsersbond. Help ons & win een fiets

Sponsoring

Bent u eigenaar van een horecagelegenheid, winkel of andere gelegenheid die fietsers kunnen bezoeken? Dan kunt u de pedelecplanner en de Fietsrouteplanner steunen met een gift. Als dank voor uw gift wordt uw onderneming een jaar lang opgenomen in beide planners.

Met uw bijdrage kunnen we investeren in verbeteringen aan de planner, kunnen we ondersteuning bieden aan de gebruikers en kunnen we de vrijwilligers die de planner onderhouden beter begeleiden.

We vragen hiervoor een minimale bijdrage van 50 euro. Des te meer u besluit te schenken, des te meer u daarvoor terugkrijgt:

  • Minimaal 50 euro: bronzen sponsoring. Uw bedrijf is een jaar lang vindbaar door fietsers die de naam van onderneming invoeren in de planner, er kan dus makkelijk naar genavigeerd worden.

  • Minimaal 100 euro: zilveren sponsoring. Hetzelfde als brons, maar dan verschijnt uw bedrijf ook op de kaart als de kaart tot buurtniveau wordt ingezoomd. Om de planner rustig te houden worden daarbij geen logo’s of bedrijfsnamen getoond, maar een gelijk logo voor alle sponsoren. Als fietsers daarop klikken, komt uw bedrijfsinformatie tevoorschijn, plus een door uw aan te leveren tekst.

  • Minimaal 150 euro: gouden sponsoring. Hetzelfde als brons en zilver, maar daarnaast krijgt u de mogelijkheid om een foto te plaatsen bij de bedrijfsinformatie.

  • Minimaal 200 euro: platina sponsoring. Hetzelfde als brons, zilver en goud, maar daarnaast krijgt u de mogelijkheid om maximaal 12 keer paar jaar te tekst bij de bedrijfsinformatie aan te passen, zodat u kunt inspelen op de seizoenen.

Een gift lager dan 50 euro is ook mogelijk, maar dan zonder bovenstaande voorwaarden. U kunt daarvoor naar de algemene donatiepagina: https://pedelecplanner.nl/pagina/doneer

U zit nergens aan vast. Voor het aflopen van uw jaar krijgt uw één keer een mail met de vraag of u wellicht opnieuw een gift wilt doen. Zonder verlenging verdwijnt uw bedrijfsmelding automatisch na het aflopen van het jaar.

De randvoorwaarde is dat fietsers uw bedrijf tijdens een fietstocht zouden kunnen bezoeken, zoals een horecagelegenheid, een winkel, een overnachtingplaats etc. etc.

Wil u meerdere vestigingen aanmelden, dan geldt een korting van 10% bij de extra vestigingen. Alle vestigingen krijgen hetzelfde niveau. Wilt u meerdere vestigingen aanleveren, neem dan contact op via routeplanner@fietsersbond.nl.

Wilt u een donatie doen? Stuur dan onderstaande gegevens naar routeplanner@fietsersbond.nl . U krijgt dan een mailtje met aanvullende informatie.

De volgende gegevens worden getoond op de site:

Naam bedrijf:

Adres bedrijf:

Optioneel: exacte coördinaten van de locatie 1):

Telefoonnummer bedrijf:

Website bedrijf:

Vrije tekst:

Indien goud of zilver: URL van de foto 2):

De volgende gegevens zijn voor de afhandeling van de betaling:

Contactpersoon:

E-mailadres contactpersoon:

Bedrag dat u wilt storten (minimaal 50):


 

fietsersbond